Klantenservice

Uw account

Om te kunnen bestellen op Partyvuurwerk.nl hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Deze gegevens worden geregistreerd bij het aanmaken van een account.

In uw eigen account kunt u eventuele wijzigingen (adresgegevens, emailadres e.d.) verwerken en heeft u de mogelijheid om de historie van uw bestellingen in te zien.

Ook uw wensenlijstjes kunt u via uw eigen account beheren en bewerken.

Online bestellen

Wanneer u een account heeft op Partyvuurwerk.nl kunt u heel eenvoudig alle aangeboden producten online bestellen.

Alle gewenste artikelen kunt u toevoegen aan de winkelwagen. Vervolgens plaatst u de definitieve bestelling door de stappen in het betaalproces te doorlopen.

Veilig betalen met iDEAL

Met iDeal kunt u de bestelling op Partyvuurwerk veilig afrekenen via uw eigen bank. Vertrouwd en veilig!

Uw bestelling op Partyvuurwerk.nl kunt u veilig en vertrouwd online afrekenen via iDEAL, wat wordt ondersteund door alle grote banken in Nederland. Op deze manier betaalt u rechtstreeks via het internetbankieren van uw eigen bank.

iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik. Alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Uw naam en rekeningnummer worden pas aan Partyvuurwerk.nl verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd.

Bestellen vanuit Belgiƫ

Onze Belgische klanten hebben normaal gesproken niet de mogelijkheid om online via iDeal te betalen. Voor hen hebben wij de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen op basis van vooruitbetaling.

De werkwijze hiervoor is als volgt:

1. U plaatst uw bestelling per mail naar info@partyvuurwerk.nl, inclusief uw bezorgadres en (bedrijfs-)gegevens
2. U ontvangt van Partyvuurwerk een betaalinstructie
3. Na ontvangst van uw bankbetaling, verzendt Partyvuurwerk de order naar uw bezorgadres en ontvangt u tevens de factuur

Voor verzending naar België hanteren wij de standaard tarieven voor pakketpost van PostNL:
Pakket tot 2kg    : € 13,00
Pakket 2-5kg      : € 19,50
Pakket 5-10 kg   : € 25,00
Pakket 10-20 kg : € 34,00

Bezorgen of afhalen

Partyvuurwerk.nl werkt samen met PostNL en koeriersdiensten. Gezamenlijk zorgen wij er voor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u bezorgd wordt. Normaal gesproken bezorgen wij de producten binnen 2 werkdagen op het door u opgegeven adres.

Het is ook mogelijk om de producten bij ons af te halen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, dan kunt u dit expliciet aangeven in het bestelproces. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaar staat op de door u opgegeven dag.

Retourneren

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de geleverde producten, dan heeft u de mogelijkheid om de onaangebroken verpakkingen niet gebruikte producten aan ons te retourneren.

Klachten

Bent u niet tevreden over de producten en/of dienstverlening van Partyvuurwerk.nl?
Neem dan contact met ons op. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er alles aan doen om gezamenlijk met u tot een oplossing te komen.

Daarnaast staan wij altijd open voor suggesties en opmerkingen ten aanzien van de verbetering van onze dienstverlening.

Partyvuurwerk
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@partyvuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294