Evenementsupport

Goed opgeleide pyrotechnici en crewleden voor toepassing special effects op festivals en evenementen
Goed opgeleide pyrotechnici en crewleden voor toepassing special effects op festivals en evenementenOndersteuning bij het verzorgen van special effects op evenementenCrewleden en pyrotyechnici voor het verzorgen van diverse special effects en vuurwerkshows op evenement

Omschrijving

Partyvuurwerk (Xena Vuurwerk BV) beschikt over een breed opgeleide groep werknemers, waaronder meerdere pyrotechnici.

Wij kunnen u ondersteunen bij de verzorging van uw evenement en zorgdragen voor een veilige en verantwoorde toepassing en bediening van onze effectmachines.

Door onze jarenlange ervaring met (vuurwerk-)evenementen, theater- en podiumvuurwerk, bedrijfsfeesten, festivals en sfeeracties zijn wij uitstekend in staat om uw evenement op te luisteren met special effects.

Maatwerk

Wilt u gebruik maken van de expertise van onze medewerkers tijdens uw evenement? Neem dan contact op met Partyvuurwerk (Xena Vuurwerk BV) via onze contactpagina, per mail of telefonisch.

Wij denken graag met u mee over de inzet van effecten en de toepassing hiervan, zodat uw evenement maximaal ondersteund wordt met sensationele effecten. 

Prijsindicatie

Genoemde prijs is een indicatie voor de inzet per dag van een pyrotechnici of crewlid voor de toepassing van effectmachines en special effects

De tarieven worden definitief bepaald in overeenstemming met u op basis van de benodigde inzet qua bemensing, tijd, middelen en reisafstanden.

Neem voor een prijsvoorstel en offerte op maat vrijblijvend contact op met Xena Vuurwerk BV.

Klik HIER om naar het contactfomulier te gaan.

Partyvuurwerk
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@partyvuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294