Streamer shooters kopen

Streamers zijn lange papierlinten die kunnen worden afgeschoten uit een handheld streamer kanon. De papierlinten zijn gemaakt van brandvrij papier en dus ook veilig binnenshuis toe te passen.

De streamers zitten opgerold in de partyshooter. Als de shooter wordt afgevuurd rollen de streamers helemaal uit en geven ze een feestelijk effect als ze naar beneden dwarrelen.

Partyshooters gevuld met streamers

Voor spectaculaire sfeereffecten zijn de partyshooters gevuld met brandvrije streamers een absolute aanrader.

De shooters zijn eenvoudig uit de hand af te schieten en, afhankelijk van het formaat van de shooter, schieten de streamers tot wel 20 meter hoog de lucht in.

Online streamer shooters kopen

De beste en goedkoopste streamer shooters koop je eenvoudig online op Partyvuurwerk.nl

Op Partyvuurwerk.nl kun je heel eenvoudig online streamer shooters kopen in alle gewenste kleuren. De shooters zijn te bestellen in 3 verschillende formaten.

Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen thuis bezorgd door Partyvuurwerk!

Bekijk HIER het complete assortiment met streamer shooters.

 

Effecthoogte van streamers

Op Partyvuurwerk.nl kun je streamer shooters bestellen in 3 verschillende formaten. Hoe hoog en ver de streamers uit de partyshooter worden weg geschoten is afhankelijk van het formaat van de shooter:

Streamer shooter 28 centimeter : ca. 6 meter hoog
Streamer shooter 50 centimeter : ca. 12 meter hoog
Streamer shooter 80 centimeter : ca. 20 meter hoog

Streamers in alle kleuren verkrijgbaar

Op Partyvuurwerk.nl koop je eenvoudig streamer shooters gevuld met diverse kleuren.

Naast de papieren streamers zijn er ook partyshooters met metallic streamers te bestellen. Met metallic streamers maakt u het effect nog spectaculairder en deze streamers geven een zeer exclusieve uitstraling aan uw feest of evenement.

Sfeermakers op bruiloften, feesten en evenementen

Streamer shooters zijn bij uitstek geschikt om een feestelijke sfeer te creëren op een bruiloft, bedrijfsfeest, evenement, rondom sportwedstrijden of festivals.

De partyshooters met streamers zijn heel eenvoudig in gebruik en geven letterlijk ‘in een handomdraai’ een spectaculair party effect!

Partyvuurwerk
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@partyvuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294