Losse confetti kopen

Papieren confetti

Op Partyvuurwerk koop je eenvoudig confetti in elke gewenste kleur. De papieren confetti is gemaakt van brandvertragend papier en dus ook prima binnen te gebruiken.

De verschillende confetti soorten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kilogram.

Metallic confetti

De metallic confetti van Partyvuurwerk wordt gemaakt van brandvertragend materiaal. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, onder andere metallic goud, metallic zilver, metallic rood, metallic blauw etc.

Metallic confetti geeft met name in combinatie met lichteffecten een specataculair gezicht als het langzaam naar benden dwarrelt. Mede daardoor is het uitstekend toepasbaar op evenementen en op podia.

Goedkope confetti bestellen?

Goedkope losse confetti kopen? Op Partyvuurwerk heb je de keuze uit diverse soorten en kleuren voor aantrekkelijke prijzen

Op Partyvuurwerk bestel je brandvrije slowfall papieren of metallic confetti voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast zijn er regelmatig diverse soorten confetti in de aanbieding.

Ook goedkope confetti bestellen voor uw evenement, feest of bruiloft? Bestel dan eenvoudig online de gewenste soort. Alle bestellingen worden uiterlijk binnen 2 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Klik HIER voor het complete assortiment confetti van Partyvuurwerk.nl

Confetti shooters

Naast de los verpakte confetti kun je op Partyvuurwerk ook confetti shooters bestellen. Deze handheld partyshooters zijn vooraf gevuld met confetti en kun je door de onderkant van de shooter te draaien afvuren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen gevyuld worden met elke gewenste kleur papieren of metallic confetti.

De confetti shooters worden veel gebruikt bij evenementen, feesten en bruiloften. Met een aantal shooters laat je heel eenvoudig een regen van confetti naar beneden dwarrelen en creëer je een extra feestelijke sfeer.

Benieuwd naar de confetti shooters van Partyvuurwerk? Bekijk HIER het complete assortiment.

Confetti voor effectmachines

De losse confetti die op partyvuurwerk besteld kan worden is geschikt voor gebruik in professionele special effect machines, confettikanonnen en confetti blowers.

Dergelijke FXmachines kunt u ook huren bij Partyvuurwerk. Wij hebben diverse soorten confettikanonnen en confetti blowers in het assortiment.

Alle machines zijn te huur met een minimale huurperiode van 1 dag. Indien gewenst kan Partyvuurwerk u tevens ondersteunen met crewleden en evenementsupport voor het bedienen van de effectmachines.

Meer informatie over de huur van confetti effectmachines vindt u HIER.

Partyvuurwerk
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@partyvuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294