Confetti kanon huren

Confetti is een echte sfeermaker op feesten en evenementen. Met confetti creëer je prachtige special effects die uitstekend toepasbaar zijn bij binnenshuis gebruik en indoor evenementen. Mede doordat er gebruik wordt gemaakt van brandvrije papieren of metallic slowfall confetti, is het ook nog eens een veilige manier van sfeer maken.

Soorten confettikanonnen

Op Partyvuurwerk kun je diverse soorten confettikanonnen huren. Afhankelijk van de beoogde toepassing zijn er diverse mogelijkheden.

Voor toepassingen waarbij er met een krachtig schot confetti de lucht in moet worden geschoten zijn de Big Shot of de Stadium Shot een goede optie. Deze confetti machines bevatten een ingebouwde druktank waardoor met grote kracht een wolk van confetti hoog de lucht in kan worden geschoten.

Voor doeleinden waarbij gedurende een langere periode confetti de lucht in moet worden geblazen, zijn de Super Blaster en de Swirl Fan zeer geschikt.

Confetti of streamers

De effectmachines waarmee confetti effecten afgeschoten kunnen worden zijn ook geschikt voor het afvuren van streamers. Deze lange papierlinten geven ook een prachtig effect als ze in de lucht uitrollen en langzaam naar beneden dwarrelen.

Confetti blazers en confetti blowers

Confetti blowers blazen gedurende een bepaalde periode grote hoeveelheden confetti de lucht in.

Met de Super Blaster kan een regen van confetti worden gecreëerd. Deze confettimachine werkt op CO2 en blaast onder druk ruim 3 kilogram confetti per minuut de lucht in.

De Swirl Fan is gemaakt om op hoogte te bevestigen en geruisloos confetti uit te werpen. De capaciteit is 1 kilogram confetti, dat afhankelijk van de instelling gedurende 1-2 minuten wordt uitgeworpen. Deze effectmachine wordt bijvoorbeeld toegepast bij modeshows en is gewoon op 230V aan te sluiten.

Huren per dag of voor langere periode

Confettikanon huren? Op Partyvuurwerk huur je voordelig diverse soorten confetti kanonnen

De effectmachines, confettikanonnen, streamer kanonnen en confetti blowers van Partyvuurwerk zijn te huur vanaf 1 dag. Bij de huur zijn inbegrepen de vulling (confetti of streamers) van de machine en andere benodigdheden zoals aansluitkabels en CO2.

Indien er ondersteuning is gewenst voor het aansluiten en of het bedienen van de effectmachines heeft Partyvuurwerk hier tevens het juiste personeel voor. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Contact opnemen met Partyvuurwerk? Klik HIER.

Partyvuurwerk
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@partyvuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294