Wensballonnen - 10 stuks

Grote witte wensballonnen voor een prachtig schouwspel in de donkere nacht. Laat ze gelijktijdig op voor het mooiste effect!
Grote witte wensballonnen voor een prachtig schouwspel in de donkere nacht. Laat ze gelijktijdig op voor het mooiste effect!Met deze 10 grote witte wensballonnen tover je zelf een paar sterren aan de hemelMaak een prachtig effect in de donkere nacht met de grote witte wensballonnen van Partyvuurwerk
Van € 37,50 voor € 32,50 Bestellen In bestelling
+ -

Omschrijving

Met deze 10 witte wensballonnen kunt u op een bijzondere manier uw gelukswens tot uiting laten komen. Bijvoorbeeld bij een opening van een winkel, een huwelijksfeest en natuurlijk met Nieuwjaar.

Door het oplaten van meerdere wensballonnen creërt u een krachtig en prachtig effect! Geef bijvoorbeeld al uw gasten een ballon om hun gelukswens zelf te verzenden. Zo wordt uw evenement een mooi moment dat u met uw gasten echt samen meemaakt.

De wensballonnen zijn bolvormig en ongeveer 75 cm hoog als deze is opgewarmd. Met deze witte wensballonnnen tovert u zelf sterren aan de hemel! Een mooi effect dat versterkt wordt door ze gelijktijdig op te laten.

De wensballonnen van partyvuurwerk voldoen geheel aan de Nederlandse wetgeving. Ze zijn voorzien van een duidelijke handleiding zodat u ze veilig op kan laten.

Specificaties

Artikelnummer : LU0401-10
Inhoud : 10 stuks
Formaat : ca. 75cm / Ø 40cm
Materiaal : Brandvertragend papier
Kleur : Wit

Online nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Partyvuurwerk
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@partyvuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294