Wensballonnen - 5 stuks

Met deze 5 extra grote witte wensballonnen tover je in een handomdraai prachtige lichteffecten in de donkere nacht
Met deze 5 extra grote witte wensballonnen tover je in een handomdraai prachtige lichteffecten in de donkere nachtMet deze 5 extra grote wensballonnen van Partyvuurwerk tover je een paar eigen sterren aan de hemel!5 grote witte wensballonnen voor een aantrekkelijke prijs. Sfeermakers in de donkere nacht!
Van € 18,75 voor € 17,50 Bestellen In bestelling
+ -

Omschrijving

Op een bijzondere manier uw gelukswens tot uiting laten komen kan met deze witte wensballonnen.

Prima toepasbaar bij een opening van een winkel, een bruiloft en natuurlijk met Oud en Nieuw. Maar het oplaten van een geluksballon is ook een heel bijzondere manier om een herinnering levend houden, tijdens uitvaart of herdenking.

Voor een krachtig en prachtig effect laat u meerdere wensballonnen gelijktijdig op. Geef al uw gasten een ballon om hun gelukswens zelf te verzenden. Zo wordt uw evenement een mooi moment dat u met uw gasten echt samen meemaakt.

De wensballon is bolvormig en ongeveer 75 cm hoog als deze geheel is opgewarmd. Met deze wensballonnnen tovert u zelf sterren aan de hemel! 

De wensballonnen die worden aangeboden op Partyvuurwerk voldoen geheel aan de Nederlandse wetgeving en zijn voorzien van een duidelijke handleiding zodat u ze veilig op kan laten.

Specificaties

Artikelnummer : LU0401-5
Inhoud : 5 stuks
Formaat : ca. 75cm / Ø 40cm
Materiaal : Brandvertragend papier
Kleur : Wit

Online nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Partyvuurwerk
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@partyvuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294