Stadionfakkel - Rood (10 stuks)

Stadionfakkels rood in de aanbieding voor € 24,95 per 10 stuks. Felle rode vlam en witte rook voor tifosfeer bij voetbalwedstrijden
Stadionfakkels rood in de aanbieding voor € 24,95 per 10 stuks. Felle rode vlam en witte rook voor tifosfeer bij voetbalwedstrijdenRode stadionfakkel per 10 stuks in voordeelverpakking. Speciaal voor sfeer rondom voetbalwedstrijden en op evenementenStadionfakkels met rode vlam en witte rookontwikkeling voor het creëren van sfeer bij voetbalwedstrijden en evenementenSupporters kunnen zelf een tifosfeer creëren met de stadionfakkels van partyvuurwerk. Felle rode fakkels met witte rook!

Omschrijving

Rode Bengaalse stadionfakkels voor het creëren van extra sfeer bij voetbalwedstrijden of evenementen.

Deze stadionfakkels produceren een mooie felle rode vlam met bijkomende witte rook. De brandtijd is ongeveer 40 seconden.

Verpakt per 10 stuks in voordelige bulkverpakking.

Dit Bengaalse vuurwerk artikel betreft CE Categorie 1 vuurwerk en mag het hele jaar worden afgestoken door personen van 12 jaar en ouder.

Specificaties

Artikelnummer : XN522
Afmeting : 27,5cm / Ø 2,5cm
Brandtijd : ca. 40 seconden
Bestelhoeveelheid : per 10 stuks
Kleur : Rood + witte rook

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

Partyvuurwerk
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@partyvuurwerk.nl

KvK-nummer: 09144294